Header Michael Giesse: nieuwe Sales en Business Development Manager bij Hordijk Verpackungen GmbH in Heusenstamm

Michael Giesse: nieuwe Sales en Business Development Manager bij Hordijk Verpackungen GmbH in Heusenstamm

Michael Giesse is de nieuwe Sales en Business Development Manager bij Hordijk Verpackungen GmbH in Heusenstamm, een dochteronderneming van de Nederlandse marktleider Hordijk Verpakkingen in Zaandam op het gebied van thermogevormde voedselverpakkingen van PET en PP.

Hordijk Verpakkingen, dat verschillende prijzen won voor innovaties op het gebied van recycling, richt zich volledig op mono materiaalverpakkingen, omdat deze veel beter en gemakkelijker te recyclen zijn. Het familiebedrijf, dat al sinds 1922 bestaat, heeft verschillende productielocaties in Nederland. In 2021 werd de fabriek in Zaandam aanzienlijk uitgebreid om aan de gestaag toenemende vraag uit binnen- en buitenland te kunnen voldoen. Met de benoeming van Michael Giesse verwacht Hordijk Verpakkingen, dat sinds 2022 het predicaat "Koninklijk" voert, klanten en geïnteresseerden in Duitsland en aangrenzende markten een bekwame en op de relatie gerichte Sales en Business Development Manager te bieden.

Over Michael Giesse

Giesse startte zijn carrière bij de Freudenberg Group in Weinheim. Na enkele jaren in België en de VS te hebben gewerkt, vervolgde hij zijn carrière in de voedingsmiddelenverpakkingsindustrie in 2004 bij Nomacorc, 's werelds grootste fabrikant van PE-wijnkurken. Na verschillende functies vervuld te hebben in de verpakkingsindustrie nam Giesse medio augustus 2023 de verantwoordelijkheid over van het Hordijk verkoopkantoor in Heusenstamm bij Frankfurt.

"Ik kijk ernaar uit om samen te werken met onze klanten en partners in de D-A-CH regio," zegt Giesse, "Ik ben al 20 jaar actief in de voedselverpakkingsindustrie, voornamelijk op het gebied van deksels, doppen en andere afsluitingen voor voedselverpakkingen. Mijn doel is om Hordijk bekender te maken in Duitsland en onze klanten te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden met ons uitgebreide standaard assortiment en op maat gemaakte producten en onze duurzame verpakkingsoplossingen."

Meer informatie:

Michael Giesse
m.giesse@hordijk-pack.de
+49 (0) 6104 7688915
+49 (0) 175 1959 568

www.hordijk-pack.de

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief